Kortdurend intensief behandeltraject roden

Wil je graag van je klachten af, maar heb je geen zin om hier gedurende een paar maanden wekelijks voor naar een therapeut te moeten gaan? Dan is een kortdurend intensief behandeltraject misschien iets voor jou!

Het fijne van een kortdurend intensief behandeltraject is dat je in korte tijd traumagerelateerde klachten kunt verminderen. Het voordeel van een kort intensief traject is dat je klachtenvermindering kunt bereiken in korte tijd. De tijd wordt efficiënter gebruikt, omdat er onder andere minder tijd nodig is voor het opstarten en afsluiten van de behandelsessie. Tevens kan een kort traject prettig zijn, omdat sommige klachten ook tijdelijk kunnen toenemen en dit bij een kortdurend traject vaak van kortere aard is en beter te overzien.

Intensief op maat

Bij een kortdurende intensieve behandeling, zal net als bij een regulier traject de behandeling samen met jou op maat worden gemaakt. De behandeling bestaat uit EMDR, eventueel aangevuld met gedragstherapie.

Een kortdurende intensieve behandeling bestaat uit een intakegesprek, een evaluatiegesprek en 9 therapiesessies van een uur, verdeeld over 3 dagen.

Evenuteel verblijf

Je kunt er voor kiezen om gedurende de drie dagen te verblijven in hotel `Het wapen van Drenthe`, die zich op loopafstand bevindt van de praktijk. Het voordeel van een kort intensieve behandeling, waarbij je daarnaast verblijft in een hotel, is dat je niet wordt afgeleid door je dagelijkse bezigheden en je volledig je aandacht en energie kan richten op de therapie. Daarnaast is het voordeel dat de behandeling toegankelijk is, voor mensen die niet in de buurt wonen.

Zie voor meer informatie over de accommodatie: hotelhetwapenvandrenthe.nl.

Kosten

Het betreft een Basis GGZ Intensief behandeltraject van € 1439,50. Informatie over vergoedingen voor de behandeling kun je vinden onder het tabblad `tarieven`.

De kosten voor een verblijf in hotel het Wapen van Drenthe op basis van volpension (inclusief overnachtingen, ontbijt, lunchgerecht naar keuze inclusief koffie, thee of frisdrank en 2-gangen keuzediner) bedragen:
2 nachten: € 165,00
3 nachten: € 242,30
4 nachten: € 320,00

Roden en Omgeving

Roden biedt je een prachtige omgeving om heerlijk tot rust te komen. Op een steenworp afstand van Praktijk Reflectief ligt het Mensinge bos en een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op een steenworp afstand vindt je het gezellige winkelhart van Roden met leuke winkels en gezellig terrassen. Ook het theater, de bioscoop, de golfbaan en ook de bus naar de stad Groningen zijn dichtbij.

Meer weten of aanmelden?

Mocht je nog vragen hebben over deze retreat? Of wil je je graag aanmelden? Vul dan het contactformulier in!