Behandeling Online

Wil je snel van je klachten af, maar heb je te maken met lange wachtlijsten in je woonomgeving? Dan is een behandeling via beeldbellen misschien iets voor jou!

Behandeling Online

Als gevolg van de COVID-19 crisis, zijn wij in korte tijd gedwongen ervaren te worden in onlinebehandelingen. In beginsel waren wij bang dat het contact onpersoonlijk zou aanvoelen, maar de ervaring leert inmiddels dat dit niet het geval is. Zowel wij als therapeuten als cliënten ervaren over het algemeen, dat een behandeling via beeldbellen, net zo persoonlijk en efficiënt verloopt als een face-tot-face behandeling.

Wij werken met Zorgadmin, een elektronisch patiëntendossier, die de mogelijkheid biedt om op een veilige manier te beeldbellen. Dit kan via desktop/laptop, tablet of telefoon. Zowel op Mac als op Windows, geschikt voor Chrome, Firefox en Safari. Er is geen installatie nodig.

Vragen of aanmelden?

Mocht je nog vragen hebben over Cognitieve gedragstherapie of wil je weten of een behandeling geschikt is voor het verminderen van jouw eigen klachten, neem dan gerust contact met mij op.